Vår historie

Fribo Bygg ble startet av oss – Jørgen og Stian – to kompiser som i flere år har jobbet sammen og delt flere snekkerprosjekter. Vi hadde snakket i mange år om at vi burde starte firma sammen, og gjorde alvor av planene i 2019.  Med oss på laget har vi også Ole Martin, Runar og Martin.

Navnet Fribo Bygg stammer fra da Stian skrev mesteroppgaven sin, og skulle skrive om et fiktivt snekkerfirma. Tanken var at navnet skulle reflektere snekkerfirmaets hovedområder – fritidsboliger og boliger. Men vi tar selvfølgelig på oss oppdrag innen andre segmenter også.

Ekte snekkerglede

Vi i Fribo bygg er stolte av å være tømrere, og vi mener at det også reflekteres i jobben vår. Vi vil snekkere, og bruke minst mulig tid på kontoret. Slikt tar vi på kveldstid ved kjøkkenbordet til Stian. Kundene våre skal kunne forvente at vi tar eierskap til det håndverket vi gjør. Vi drøfter gjerne forskjellige løsninger på byggeplassen, slik at resultatet vi leverer blir gjennomtenkt og bærer en kvalitet vi kan stå for. Kvalitet er nemlig en av våre verdier, og noe vi jobber mot hver dag. I tillegg skal vi være løsnings-orienterte og ha pågangsmot til å gå på nye utfordringer.

Skreddersydde tømrerløsninger

For oss er snekring glede. Derfor tilbyr vi også skreddersydde løsninger til kundene våre. Ønsker du en spesiallaget bord over inngangspartiet ditt? Da fikser vi det. Ønsker du egen-designet omramming til vinduene dine, noe ingen andre har? Da henter vi frem fresen og lager omrammingene akkurat slik du vil ha de. Dette er noe vi ser på som en av våre største styrker. Vi er et lite firma, så det er lett for kunden å kommunisere med oss om sine ønsker. Det er ingen administrative mellomledd, det er alltid vi som er på byggeplassen og utfører jobben.

Ryddig mesterbedrift

Fribo Bygg er en mesterbedrift. Et kvalitetsmerke vi er stolte av å inneha, og et merke som gir trygghet til våre kunder. For oss er det viktig med ryddighet ovenfor våre kunder, slik at vi skaper et godt samarbeid. Vi streber derfor etter ryddighet i alle kundeavtaler, og på byggeplassen, for det er tross alt kundens eiendom.